Je bent hier: Home Verkeersschool de Molen

Verkeersschool de Molen

In de Zaanstreek en omstreken heb je een grote keuze aan verkeers- en rijscholen waar jij je autorijlessen kan volgen. En daar zitten goede rijscholen bij.

Wat verkeersschool de Molen anders maakt? Dat merk je niet zo zeer vóór je rijexamen maar daarna. Je zult zien dat je na je rij­examen net iets makkelijker en sneller in je eentje in de auto stapt en met meer zelfvertrouwen weg rijdt. Het is belangrijk dat je van elke rijles wat opsteekt, maar ook dat je met ple­zier in de auto zit.

verkeersschool de Molen - molen in spiegel

Verkeersschool de Molen rijdt niet alleen de routes die tijdens het examen worden gereden. Die routes rijd je immers na je rijexamen nooit meer. Afwisseling in de lessen bevordert uiteindelijk jouw rijvaardigheid. Daarom rijd je soms op wegen waar je nog nooit bent geweest, maar mag je soms ook zelf de route bepalen.

LESPAKKETTENVERKEERSSCHOOL
DE MOLEN
Je krijgt les van Johan Agema. Johan is er niet alleen voor jou tijdens de rijles maar ook daarna. Mocht je vragen hebben, dan kan je hem altijd bellen of mailen. Dit geldt overigens ook wanneer je meer over verkeersschool de Molen wilt weten.

Meer weten? Stel je vraag:

Logo Verkeersschool de Molen